Divertisment

Alin de la Talisman divorțează de soția sa: Aș fi făcut acest lucru și dacă nu aveam pe nimeni

Alin Oprea, solistul trupei Talisman, divorțează de soție. Artistul susține că nu își mai iubește partenera și astfel a luat decizia de a pune punct relației.
#XtraNightShow #Antena1
➠ Abonează-te la canalul nostru: goo.gl/9dwoSG
Urmăreşte „Xtra Night Show” şi pe:
➠ TV Antena 1, de luni până joi, de la ora 23:00.
➠ Site: a1.ro/xtranightshow/
➠ liveVIDEO şi emisiunea integrală, doar pe goo.gl/oaxQUt
➠ Facebook: XtraNightShow/
ROfilm network: Antena TV Group

Comentarii 

 1. Rodica Tudor

  Rodica Tudor

  Acum 2 luni

  ȘOCANT !!! Larisa, soția lui Alin Oprea, a avut o aventură cu un țigan celebru, Marius Televijen acum 4 ani. Citiți mai jos: www.cancan.ro/ce-mesaje-compromitatoare-ar-fi-descoperit-alin-oprea-cine-este-personajul-celebru-cu-care-sotia-i-ar-fi-pus-coarne-20285277

 2. vlad rambuu

  vlad rambuu

  Acum 2 luni

  Ce femeie.

 3. BOCOS MONICA

  BOCOS MONICA

  Acum 2 luni

  BRAVO...IN SFARSIT ..MULT SUCCES ! E MALEFICA URATA, E IN STARE DE ORICE...FERESTE-TE !!

 4. Mariana Ursu

  Mariana Ursu

  Acum 2 luni

  Ai gresit baiete,i-ai oferit totul pe tava, iata de ce, de celle mai multe ori voi aveti de suferit....N-ai stiut sa o responsabilizezi mai mult si i'ai dat tot ce tu ai muncit ,imi pare rau. TAIE RAUL DE LA RADACINA,SI MERGI MAI DEPARTE, MULT SUCCES!

 5. Steriade Madalina

  Steriade Madalina

  Acum 2 luni

  Sotia lui alin nu a stiut sa l iubeasca si sa l aprecieze e o nesimtita am stiut de la inceputul relatie lor

 6. Stefania Dobre

  Stefania Dobre

  Acum 2 luni

  Mergi mai departe cu fruntea sus! Se vede că ești un om minunat,iar acea femeie nu te merită! Bunul Dumnezeu să ți ajute!👍😍😘

 7. Adelia Rosu

  Adelia Rosu

  Acum 2 luni

  Dece a plecat de Langa el.sai faca rau,nu !

 8. Livia Radu

  Livia Radu

  Acum 2 luni

  Domnule Alin Oprea, Ați avut o soție foarte frumoasă. Dvs. nu aveți voie să o denigrati pe mama copiilor Dvs. Doamna a ramas cu ei, iar Dvs. în turnee. Să nu uitați acest lucru. Nu ajunge doar banii, atunci când sunt și copii. Vă rog, fiți DECENT!

 9. sennamlh

  sennamlh

  Acum 2 luni

  N

 10. Vasilica Diaconu

  Vasilica Diaconu

  Acum 2 luni

  ROMANU ADUCE BANI SI TIGANCA MANICA SEMINTE SI DUPA ACEA TE MAI LASA SI PE DRUMURI SARANTOCA DRACULUI URITANIE NEAGRA

 11. cecilia popescu

  cecilia popescu

  Acum 2 luni

  O Vipera...săracii copii ..ce mama au...offff

 12. Esti Grozav

  Esti Grozav

  Acum 2 luni

  Aline știi cum e hotul striga hotul

 13. Esti Grozav

  Esti Grozav

  Acum 2 luni

  Alin cînta f fain felicitari

 14. Emylya Emylia

  Emylya Emylia

  Acum 2 luni

  Bravo Alin.Ma bucur ca ai scapat de un om care nu te-a pretuit la adevarata ta valoare.

 15. Doru Simescu

  Doru Simescu

  Acum 2 luni

  Bine că te-ai scăpat de o...... Care nu avea loc în viata ta, fi om în continuare, demonstrează valoarea ta Alin, multă sănătate baftă

 16. Alin Oprea

  Alin Oprea

  Acum 2 luni

  Vă salut cu respect ! Am citit toate comentariile voastre și vă multumesc pentru ele, indiferent dacă sunt pozitive sau negative, de pe conturi reale sau false, elegante sau mai brutale. Din toate am avut de învățat câte ceva. Ceea ce scrieți voi este foarte important pentru mine. Și asta pentru că voi ați fost timp de 25 de ani cei mai fideli prieteni sau critici, cei care m-ați atenționat când am avut derapaje dar și cei care m-ați susținut în vremuri grele. Nu sunt perfect, sunt doar un OM la fel ca voi. Eu sunt aici asumat, cu dovezi, argumente și bună credință. Doamne Ajută ! Vă doresc fericire, iubire și succes ! 🙏 Alin Oprea 🙏

  • Olimpia Steko

   Olimpia Steko

   Acum 2 luni

   Alin cum ai putut sta atatia amar de ani cu aceasta malefica??!! Zece copii sa fi avut tot nu merita sa stai cu ea!!! Iti doresc tot binele din lume si Dumnezeu sa fie cu tine!!!

  • Carmen Ilie

   Carmen Ilie

   Acum 2 luni

   Buna Alin. Felicitari pentru forma fizica in care esti. Arati mai bine ca niciodata. O mica sugestie: acorda atentie si picioarelor cand mergi la sala. Poate ca ma induc pe mine in eroare imaginile de pe plaja, dar pare ca e nevoie de inca putin efort si pe partea inferioara a corpului.

  • Cornelia Mladin

   Cornelia Mladin

   Acum 2 luni

   Bună seara! Alin, atât pot să îți transmit........ multă energie pozitivă și multă admirație!....... Și doar atât..... De unde nu-i,. nici Dumnezeu nu cere!!! . Succes pe mai departe în tot ce faci

  • sylvie magureanu

   sylvie magureanu

   Acum 2 luni

   Alin,si tu primesti mult respect de la oamenii de buna credinta care interpreteaza evenimentul din viata ta in mod corect.Dumnezeu sa te apere si sa ai putere sa duci la sfarsit aceasta batjocura pe care nu o meriti!

  • Ana Maria Moisiu

   Ana Maria Moisiu

   Acum 2 luni

   Buna seara!!! În primul rând vreau sa vă spun ca sunteți un om excepțional,iar dacă asta a-ți reușit sa transmiteți prin prisma televiziunei nu îmi pot decât imagina ca în viața de zi cu zi sunteți ceva mai mult !!!!Poate o sa citiți mesajul poate nu .....sunt un nimeni care a simțit o durere imensă in vocea dumneavoastră și vroiam să vă spun doar că o să fie bine !!!!!!!M-aș certa si cu Dumnezeu pentru tatăl meu și sunt sigură că si fetița dumneavoastră la fel ....nu puneți la suflet ca se înțelege din vocea fetei ca îi confuză si influențată!!!!!! Numai bine și multă sănătate!!

 17. Florentina Stoian

  Florentina Stoian

  Acum 2 luni

  Alin,te susține toată lumea Las o naiba de parșivă ,o să vadă ea....

 18. ALINA alina

  ALINA alina

  Acum 2 luni

  ai imbatranit frumos! si din fericire nu singur.

 19. Paine Moale

  Paine Moale

  Acum 2 luni

  Te credem 100%! Mergi mai departe!

 20. Koko Koko

  Koko Koko

  Acum 2 luni

  Karma ta e să faci.ceva și pt tine.De ce lăcrimezi? Ai închis bancomatu pt toți? Gata măi omule și.tu ai tot O Viață după cît muncești.Stăncuța vrea să mai stea pe cracă.CRACA SA RUPT CĂ DZEU AȘA A VRUT .

 21. Koko Koko

  Koko Koko

  Acum 2 luni

  Greșeala Vieții tale poți f bine să o repari ești tînăr.Meriți să ai respect dragoste înțelegere Vin anii 50 60 60 70 trăiește frumos liniștit .GREUTĂȚILE din spate sau luat Puii au zburat .La sufletul tău nu te gîndești?

 22. Koko Koko

  Koko Koko

  Acum 2 luni

  Unele Cîntece cu ani în.urmă se adeverec FFFF mult.Dzeu a vrut așa.Aline Copiii vor vedea mai tîrziu așa unii prieteni sînt răi poate și înainte au fost Răi Ividioși dar nu șiau arătat fața aia Hidoasă .Mergi.cum ai pornit Nu te mai uita în urmă Nu fi laș Nu te înjosi că va fi rău.Laso să vadă cum e așa Bine faci să nu i dai numele să se folosească de el.

 23. Mioara Besliu

  Mioara Besliu

  Acum 2 luni

  Continui... DIN PĂCATE, noi toți, nu suntem învățați cum să ne păstrăm echilibrul emoțional, cum să gestionam situații de acest gen, cum să acționăm, nu să reacționam la primul impuls emoțional. În schimb, suntem primii la judecat, la pus etichete, la aruncat invective..... Ăla e așa, celălalt e invers. Ăla e BUN, celălalt e RĂU, etc... De unde știm oi asta? Ne putem baza pe acest tip de judecată dihotomic care are la bază EGOUL Când își bagă el coada.... Și derivatul său care se cheamă Posesiune împreună cu Atașamentul... Iată ce iese. Numai bine

 24. Mioara Besliu

  Mioara Besliu

  Acum 2 luni

  Continui... Deși nu mă interesează scandalurile mondene, iată că urmăresc de câteva zile acest caz și îmi permit să - mi dau cu părerea fiind un caz generalizat, care se petrece des în multe cupluri. Îl urmăresc pentru a înțelege, pentru a trage învățăminte. Doi oameni frumoși și atrăgători se iubesc, se căsătoresc, construiesc un cămin, rezultă copii superbi, pentru ca mai apoi.... Certuri, divorț cu scandal, reproșuri, acuzații de ambele părți, copii suferinzi, cel care a adus bani în casă ajunge pe stradă, cel care a muncit acasă crescând copiii se teme că rămâne el pe stradă dacă nu fură banii, etc.... E un scenariu unicat? În nici un caz. Și atunci? Ce e de făcut? Cum să gestionam, cum să judecăm? Fiecare are dreptatea lui, punctul său de vedere care, dacă nu se potrivește cu al celuilalt ies scântei, artificii de emoții, jigniri, sentimente negative care ne dărâmă sufletul, etc... Este într-adevăr foarte dureros să nu mai fii recunoscut și apelat ca tată în condițiile în care, altădată fiica abia aștepta să îți sară în brațe. Nu înseamnă că biata fată își dă seama de durerea tatălui sau că a vrut să facă asta în mod deliberat. Are și ea inima mult prea frântă și crede că se va ușura astfel vărsandu-si amarul. Așa am fi făcut aproape toți.

 25. Mioara Besliu

  Mioara Besliu

  Acum 2 luni

  ,, Drumul spre iad este presărat numai cu intenții bune" E o vorbă valabilă în multe cazuri de acest gen. Nu sunt un fan Talisman, nu mi-a plăcut niciodată celebrul lor hit ,,,Singur" (din cauza versurilor, nu a liniei melodice). Ținând cont de cercetările din domeniul funcționării creierului, dacă repeți de multe, multe ori ,, sunt dureri pe care nu mai pot să le îndur " și alte fraze de acest gen, ajungi la un moment dat să trăiești astfel de sentimente. În schimb, alte melodii de-ale lor sunt foarte frumoase. Le-am ascultat și eu mai cu atenție în ultimul timp și m-am bucurat să descopăr o voce foarte specială de bărbat, cu o sensibilitate aparte și mai ales, un om cu multă iubire în suflet capabil de dăruire. Un suflet de om minunat, așa cum suntem fiecare dintre noi, doar că artiștii au ocazia să își expună darurile minunate în public. Asta nu înseamnă că soția lui, Larisa este o scorpie, c... hoata, și toate epitetele cu care este infierata acum de către unii și alții care ne dăm cu părerea din impulsul emoțiilor. Dacă m-aș lua și eu după ele, aș găsi și eu unele asemănătoare pentru că nu mi-a plăcut niciodată această femeie. ÎNSĂ, cine ne dă nouă dreptul să judecăm când nu cunoaștem tot adevărul? Nici măcar ei, cei implicați în familie nu reușesc să-l deslușească. Cu siguranță Larisa este o mamă devotata și a fost o soție devotata până intr_un anumit punct, când probabil că și-a îndreptat atenția și spre altcineva din motive pe care, dacă nu le știm pe de-a-ntregul, de ce să ne dăm cu părerea dacă a greșit sau nu. Pardon dacă a păcătuit sau nu.

 26. Lidia Arte

  Lidia Arte

  Acum 2 luni

  Rufele se spala acasa,iar copii au creierul lor si cred ca cine are copii intelege ce vreau sa spun,pana la o varsta poti manipula un copil,dar cand cresc,au capacitatea sa inteleaga singuri cine le-a stat aproape cand au avut nevoie,daca crezi ca sunt manipulati,atunci iti subestimezi copiii,nu cred ca a te justifica in public si a incerca cu toate armele sa cazi in picioare,e solutia cea mai buna..esti pe un drum total gresit..nu scuipa,de unde ai mancat!!🤐

  • Lidia Arte

   Lidia Arte

   Acum 2 luni

   Copiii-scuze

 27. mimi 21XII

  mimi 21XII

  Acum 2 luni

  Alin! Te susținem!!! Bine ca ai scăpat de urâtania aia. Rea și urâtă!!!

 28. Buican Georgeta

  Buican Georgeta

  Acum 2 luni

  Aline, tu ești fericit acum ca ai amanta și ai stricat casa altuia? Urat procedezi sa vii la televizor sa îți critica nevasta și copiii! Cui ceri ajutor? Când te- ai hotărât sa te căsătorești cu ea, nu ai cerut sfatul nimănui, iar dacă ti- ai dat seama ca ai greșit trebuia sa închei socotelile cu ea de atunci, . sau încă nu găsisesi o amanta care sa o înlocuiască? Tu ești bine, ești fericit cu amanta, dar la copii nu te- ai gândit ca nu si- au terminat studiile. Ma gândesc ca nu ei ti- au cerut sa studieze în Anglia, știind cate cheltuieli sunt pentru doi copii. Acum ce- și făcut, i- ai lăsat de izbeliște?

 29. Georgeta Francu

  Georgeta Francu

  Acum 2 luni

  Felicitări! Sa nu ți pară rău,o nesimțită cum sa spui căi torn pe gât băutură ,știe ce vorbește?,Am in casă o situație la fel au divorțat! Mă rog la Dumnezeu sa fie bine pentru copilul meu !

 30. emilia yilmazer

  emilia yilmazer

  Acum 2 luni

  Ii doresc numai bine !!!

 31. Adriana Potor

  Adriana Potor

  Acum 2 luni

  O răbdat destul femeia aia un bețiv scapatat, care nu s-a putut abține nici în emisiuni în direct.Pe copii nu i-a putut influența femeia,copiii se lipesc de aceia care le arată afectiune si intelegere.

 32. Bart Simpson

  Bart Simpson

  Acum 2 luni

  Alin Oprea este un artist cunoscut şi iubit de public, individa este o nimeni in drum şi plinã de praf. Asta este mica mare diferențã.

 33. Niculina Popescu

  Niculina Popescu

  Acum 2 luni

  Doamne ajută ca ai scapat de ia,Mergi înainte Alin esti un băiat frumos deștept,noi te susținem!!🙏

 34. Maria Ciorecan

  Maria Ciorecan

  Acum 2 luni

  Dle alin va doresc putere sa treceți peste acest hop.sa stiti ca divinitatea le așează pe toate cum trebuie la un moment dat trebuie să avem răbdare sunteti un om și un artist foarte bun si foarte serios Curaj!

 35. vera donna

  vera donna

  Acum 2 luni

  Faci bine rupând tăcerea, Alin!E clar că ”doamna ” manipulează copiii și folosește la greu șantajul emoțional,intenția ei clară fiind aceea de a te desființa ,ca om, ca artist!!Diabolic plan! Fii tare și... Și trăiește și pentru tine , e timpul!!

 36. Bogdan Radulescu

  Bogdan Radulescu

  Acum 2 luni

  Bulangiu asta cardit....din roker lovit la cur... Wai mama lui... Un lake acum transformat peste noapte dintr-un lake rocker opărit... Acum vei vrea interlop.... Daten sânge de bețiv sclavit... Vedete din franzela...

  • Elena Androne

   Elena Androne

   Acum 2 luni

   Bogdan Radulescu cu bancomatele cum stai ? 😂😂😂 dar cu amantele ?

  • Bogdan Radulescu

   Bogdan Radulescu

   Acum 2 luni

   Cu siguranță ești o bătrână obosita... Wai mama ta... Lăsată de familie... O haita obosita

  • Elena Androne

   Elena Androne

   Acum 2 luni

   😂😂😂😂Alo ! Psihiatria !! Drogurile ?? Te influentează rău din câte văd . Sau ești prieten cu interlopii și ei i-au dat puțin pe din dos ?

 37. סימונה קטנה

  סימונה קטנה

  Acum 2 luni

  Corect.Daca nu mai exista dragoste nu mai are nici un rost in a continua.

 38. Camelia P

  Camelia P

  Acum 2 luni

  Ce femeie de nimic, i-a mancat banii si mai umbla pe la alti. Copii au avut viata frumoasa cu de toate,s-au ales cu 5 proprietati pe care pe spatele lor nu le-ar fii obtinut . Pacat ca nu stiu sa pretuiasca si asta se intampla pt ca tatal lor le-a oferit de toate, daca isi rupeau carca sa obtina ar fii apreciat tot. Interesanta educatie le-a dat mama si bunica! Pe interes! Fain viitor o sa aiba!!

  • Bart Simpson

   Bart Simpson

   Acum 2 luni

   Când nu faci nimic in viațã şi ai mult timp la dispoziție te ocupi de astfel de prostii.

 39. Cornelia P

  Cornelia P

  Acum 2 luni

  O data a fost o sotie exemplara,a crescut copii singura,alta data zici ca a fost infidela.De un an stie ca ai amanta,zici ca plange,chipurile ca joaca teatru.Te ai gandit ca sa simtit tradata,a fost o femeie singura.. in doi.Crezi ca la o femeie conteaza doar banul?Pacat,te am admirat ca arrtist,din pacate esti....!Niciodata nu ve I intalni fericirea,decat o iluzie!

 40. Adela Iuraszik

  Adela Iuraszik

  Acum 2 luni

  După cum se vede este unom foarte de teraba,daca nu mai există iubire ,degeaba fi puternicAlin

 41. elena cazacu

  elena cazacu

  Acum 2 luni

  Te iubim Alin Oprea , capul sus !

 42. Deniz Craciun

  Deniz Craciun

  Acum 2 luni

  Mai laso dracului pe fosta,rezolva problemele,cu casa si restul,si trageti o alta femeie,fosta,a fost numai pt faina,esti frumos destept,ai un fisic extraordinar,e drept Ca' in acest moment ti e forte greu,sus ai puterea de a invinge

 43. adevar dreptate

  adevar dreptate

  Acum 2 luni

  Fii puternic si Bunul Dumnezeu SA iti ajute in tot ce vrei SA faci....te admir ,si eu am trecut prin multe incercari dar nu mi am pierdut demnitatea,am mers inainte si am reusit ..Ai grija de tine si traiesteti viata frumos cu demnitate...esti obligat SA te faci fericit... Atit de singur...o ascultam EU odata si odata ....acum am ajuns cu par alb in cap si port rani inca care nu s au cicatrizat. 🙏🍀

 44. Adina Doina Daraban

  Adina Doina Daraban

  Acum 2 luni

  Alin pacat de tine ,te cred dar nu am fost de acord cu tine niciodata ca ai o sotie tiganca ,ce ai cautat baiete intre tigani ?pacat acum impacate cu Tavi si formati din nou o echipa cred ca toata tara va asteapta sa continuati ce ati intrerupt hai scutara-te si ia de la capat ....parca ai fost legat la ochi cand te-ai casatorit ....hai Alin fii tare

 45. Si Si

  Si Si

  Acum 2 luni

  Tavi avea dreptate S-a dat si la el 😂😂😂

 46. Iza Iza

  Iza Iza

  Acum 2 luni

  Capul sus si.mergi înainte. Ss ti in om bun si meriți să fii fericit.:)

 47. Elvi

  Elvi

  Acum 2 luni

  Tavi Colen a avut dreptate în privința Larisei!!! Trupa Talisman s-a destrămat tot din cauza ei!!!

 48. Trandafir Florina

  Trandafir Florina

  Acum 2 luni

  O alcolista si o curva !Bine ca ai scapat de aceasta relatie toxica

 49. Trandafir Florina

  Trandafir Florina

  Acum 2 luni

  O curva hoata care a stat langa tine o viata de om pt a te smulge de bani si te a tras in jos .Ai renuntat la formatie Talisman din cauza ei . Ai deschis ochii prea tarziu , dar este bine si acum decat niciodata ! Langa asa femeie nebuna si vai de capul ei nu o sa poti sta pana la nesfarsit !

 50. Laura Fieraru

  Laura Fieraru

  Acum 2 luni

  Parca arăți și mai bine decand divorțezi!!! FELICITĂRI, trebuia demult sa faci asta!!!

 51. Nicoleta Cosma

  Nicoleta Cosma

  Acum 2 luni

  Am trecut prin asta si eu, varianta feminina. Chiar il inteleg pe Alin si desi stiu ca dreptatea este la mijloc, consider ca este un om destept, logic, uman! Un parinte minunat!

 52. Cat Funny

  Cat Funny

  Acum 2 luni

  Alin , oamenii te iubesc ‼️ 🙏💕 Mergi înainte pe drumul ce l-ai ales și totul o sa fie bine . Ești puternic și talentat , atunci te vei descurca . 🙋‍♀️💙💙

 53. Koko Koko

  Koko Koko

  Acum 2 luni

  RUȘINE DIN PARTEA FETIȚEI SĂ NU SPUNĂ TATA CA AVEA BANCOMAT GROS DE LA ALIN.RUȘINE FATO.DAR CINE E MAMA TA URÎT TEA EDUCAT.DE CE NU RESPECȚI?

 54. Koko Koko

  Koko Koko

  Acum 2 luni

  Nu ai văzut Urîta de la început? 1an.3 5 9 ai asteptat 23 .Ce credeai că ea e ușă de .....Ești sigur că copiii sînt ai tăi.Zic așa că multe cazuri sînt.Tu ce crezî omule.Arăți bine mai e timp.să fi fercit Avea TAvi dreptate dar așa e omul.Toți avem greșeli

 55. Koko Koko

  Koko Koko

  Acum 2 luni

  Aline ea a fost și este o parșivă.Doamne cîți au trăit pe banii tăi și tu trebuia să fi corect frimos în fața publicului Unde muncea mama ei și ea? Păi dacă era casa ta De ce nu ai dat afară Pădiuchii aia Cum au rămas acolo? Ce se întîmplă?Lasă copiii se fac mari sînt tineri Veziți de Tine că ești Om și ai niste ani.La copii poți să le dai.și sufletu că tot nu leai dat Cîți au mîncat din munca ta și sau culcat că le era somnSĂ I FIE RUȘINE nu mai zic

 56. Paul WSD

  Paul WSD

  Acum 2 luni

  Ai dormit cu dusmanu in pat!

 57. Koko Koko

  Koko Koko

  Acum 2 luni

  Bună ziua d le Aline Eu sînt în vîrstă din ardeal .Melodiile tale le am plăcut și le plac.Da e f greu ai crezut să ai o familie ai crezut în ea și ea tea Folosit de la început doar că Avea o perdea mai groasă. Te superi noi ne dăm părerea am trecut prin viață poate o conoaștem dar de rușinea ta Nu am spus nimic.Ai.dormit cam mult bine că Te ai Trezit.Nu e tîrziu.Copiii ar fi bine să te respecte că dacă nu erai tu cu Bancomatu Nu erau acolo.Nu știu să prețuiască

 58. Nela Toma

  Nela Toma

  Acum 2 luni

  Tu știi cel mai bine ce este bun pentru tine.

 59. Nicoleta Avramescu

  Nicoleta Avramescu

  Acum 2 luni

  Alin ce bine arati.bv

 60. Dana Muresan

  Dana Muresan

  Acum 2 luni

  Alin , ai grija de tine ! Sincer, asteptam sa te desparti , se vedea pe fata ei ca e falsa si parsiva!!!! Tavi avea dreptate !!! Sunt o fana a formatiei tale . Succes si nu uita: TOT RAUL ESTE SPRE BINE ! Sa fii fericit in noua relatie pt ca meriti ! Pari un om bun, cu un caracter frumos .

 61. George Alexandru

  George Alexandru

  Acum 2 luni

  Lol.

 62. Lucia Marin

  Lucia Marin

  Acum 2 luni

  ALIN FII PUTERNIC,BĂIATUL MEU;NU UITA:DUMNEZEU TE IUBEŞTE!!! A FOST O LECȚIE DE VIAȚĂ....ŞI COPII ŞTIU CARE ESTE ADEVARUL....DAR N-AU CE FACE...MAMĂ ESTE UNA....TAȚI SUNT O MIE.....INDIFERENT DE CUM ESTE MAMA, RĂMÎNE :MAMĂ???TU AI GRIJĂ DE TINE,CAPUL SUS...ŞI MÎINE ESTE O ZI!!!SLAVĂ DOMNULUI CĂ ȚI-AI DAT SEAMA; SĂNĂTATE ,PACE ŞI LUMINĂ SĂ-ȚI DEA BUNUL DUMNEZEU!!!SĂ TERMINI CU ȚIGANCA ŞI CU NEAMUL EI....CU VRĂJILE PE CARE Ț-I LEAU FĂCUT...DUMNEZEU TE IUBEŞTE!!!

 63. Lucia Marin

  Lucia Marin

  Acum 2 luni

  Este PĂCAT DE ALIN.SE VEDE CE FRUMOS VORBEŞTE.A FOST GrEŞALA VIEȚII LUI....A INTRAT ÎN AŞA FAMILIE....LARISA L-A ÎNŞELAT TOT TIMPUL,EL NU A PUTUT CONCEPE CĂ ÎI PLAC BĂRBAȚI CU NEVESTE ACASĂ..LARISA ESTE DIN NEAM DEVORATOARE DE BĂRBAȚI.ȚIGANCA ŞI-A ATINS SCOPUL....ÎI VA DA DUMNEZEU DUPĂ SUFLET. !!!PĂCAT DE ALIN...BINE CĂ ŞI-A DAT SEAMA...DUMNEZEU SĂ-L!! . BIBINECUVINTEZE

  • Florentina Stoian

   Florentina Stoian

   Acum 2 luni

   E țigancă????!!!!!!! Am zis eu.....după nasul ăla......

 64. corina neagu

  corina neagu

  Acum 2 luni

  Bravo Alin ! Mergi mai departe.

 65. Viorica Găină

  Viorica Găină

  Acum 2 luni

  Fetiță 18ani el aducea bani în casă "acest " Alin Oprea cum zici tu, maică-ta cu bunicata ce făceau toată ziua 18 ani???

  • Dana Muresan

   Dana Muresan

   Acum 2 luni

   Viorica Găină Au dreptate ! Fetitooo , respecta-ti tatal care te-a crescut si te-a ajutat sa-ti indeplinesti visele !!! Rusine sa iti fie !!! Tu nu stii ce inseamna sa ai un tata iresponsabil : sa bea toti banii , sa o loveasca pe mama ta si pe voi , sa iti fie frica de venirea lui acasa etc Nu ai motiv sa plangi , tatal tau e RESPONSABIL PANA IN MADUVA OASELOR !!!! Alin Oprea , capul sus , lumea te crede si te iubeste !

 66. Coco Max

  Coco Max

  Acum 2 luni

  N-o mai iubeste pe tiganca, iar stancuta incearca prin toate mijloacele tiganesti sa il opreasca. Crau

  • Violeta Anghelache

   Violeta Anghelache

   Acum 2 luni

   F corect!!!!"Doamna",e din orașul nostru,cunoaștem f bine originea!!!!!

 67. Sorina Pavel

  Sorina Pavel

  Acum 2 luni

  Copiii vor înțelege curând cu cine au de-a face. Când Larisa le va goli conturile, cum ți-a făcut și ție. Va proceda ca toate mamele care fac copii pt banii soțului: Mărioara Zavoranu, Brigitte Pastrama.

 68. Ioana Alexandra

  Ioana Alexandra

  Acum 2 luni

  Îți faci și tu nitica reclama ... urat.. copii vor rămâne traumatizatI

  • Lucia Marin

   Lucia Marin

   Acum 2 luni

   @Mădălina Andreea AI DREPTATE MĂDĂLINA.Cert este că lumea ,trece prin multe transformări.Suntem in secolul vitezei!Este un haos total.pe toata planeta...nu sunt ei singurii care divorțează....Am 70 ani dar ce se întîmplă acum in lume....vai şiamar....nu s-a pomenit aşa ceva.am rămas văduvă la 30 ani cu 4 COPII.am lucrat in comerț .mezeluri-brinzeturi.sincer i-mi place cum gîndiți. unii VB frumos,alții mai puțin.Să fii sănătoasă mamă.mi-A făcut plăcere să vb cu tine.Dumnezeu să te BINECUVINTEZE!!!!

  • Mădălina Andreea

   Mădălina Andreea

   Acum 2 luni

   @Lucia Marin Da noi ne dăm cu părerea nu știm tot adevărul ai nu il vom afla niciodata, doar ei doi știu cu adevarat tot ce să petrecut.

  • Ioana Alexandra

   Ioana Alexandra

   Acum 2 luni

   Lucia Marin Mamaie, traim intr-o țara democrata, toți suntem liberi sa avem si sa ne dam cu părerea.. Ce ai făcut tu cu viața ta e treaba ta, ce fac ceilalți , asemeni.. e treaba lor... Acum nimeni nu mai spune celorlalți ce sa facă, ce sa zică și ce nu.. Cât despre sfaturi, sunt prețuite doar atunci când sunt solicitate..

  • Ioana Alexandra

   Ioana Alexandra

   Acum 2 luni

   Mădălina Andreea de acord cu ce spui.. reclama poate sa fie și negativă 😉

  • Lucia Marin

   Lucia Marin

   Acum 2 luni

   ANDREIA Mădălina .acum noi ne dăm cu părerea,da? nu trebuie să te superi MAMĂ. Eu Zic aşa:fiind artist intradevăr Artist .fiind persoană publică ; trebuie să-şi arate supărarea;să ştie şi publicul său prin ce trece...te implor ca bunică ,nu te supăra dar infidelitatea nu poate fi tolerată de nimeni.Dumnezeu nu permite minciuna,răutatea,infatuarea ,infidelitatea etc.Tu să eviți aceste răutăți.cred sigur că eşti o fată cu bun simț şi cu educație corecta.Dumnezeu te iubeşte şi te ocroteşte.!!!

 69. L K

  L K

  Acum 2 luni

  Alin,te cred 100%.Am si eu in familie o asa persoana.Doamne,ce bine isi juca rolul in fata altora,iar acasa era dracu'.Exact asa isi implica si ea copilul.Dar toata viata ei e un haos acum."Karma is a bitch!".

  • Lucica Mocanu

   Lucica Mocanu

   Acum 2 luni

   Cunosc genul.

  • Atnat Utazetob

   Atnat Utazetob

   Acum 2 luni

   Exact!

 70. Luminita Gavrila

  Luminita Gavrila

  Acum 2 luni

  Nu trebuie să te justifici în fața nimănui, decît în fața copiilor tai. Scena în care nu erai primit in casa ta spune tot, ce ai fost tu în familia ta.Eu nu inteleg de ce polițiștii nu i-au dat afară pe toți cei care nu aveau domiciliul în acel apartament.

următor