Divertisment

Dovada că Alin Oprea a aflat de la DNA că nevasta îl înșeală. Cum a obținut dovezile

Dan Capatos a prezentat la "Xtra Night Show" dovada prin care se demonstrează că Alin Oprea a aflat de la DNA că nevasta îl înșeală.
#XtraNightShow #Antena1
➠ Abonează-te la canalul nostru: goo.gl/9dwoSG
Urmăreşte „Xtra Night Show” şi pe:
➠ TV Antena 1, de luni până joi, de la ora 23:00.
➠ Site: a1.ro/xtranightshow/
➠ liveVIDEO şi emisiunea integrală, doar pe goo.gl/oaxQUt
➠ Facebook: XtraNightShow/
ROfilm network: Antena TV Group

Comentarii 

 1. Marilena Dominte

  Marilena Dominte

  Acum lună

  Părerea mea este ca îți sta bine cu parul puțin mai lung. Nu lung ca in momentul căsătoriei,ca ți-ar aminti de greșeală vieții tale. Pana pe umeri,parul bălai te face foarte interesant. Mult noroc in toate !!!

 2. Marilena Dominte

  Marilena Dominte

  Acum lună

  Sa stai in casa cu doua “femei” timp de 23 de ani e de-a dreptul de mare curaj. Bine ca s-a dus departe,sa muncească și mai vedem peste ani cum o sa-i fie.Tu Alin fii calm. Se vede ca ai un suflet bun și ești educat și Dumnezeu te ca ajuta. Aud muți fani ai voștri (Tu și Tavi) ar trebui sa va împăcati. Erați un duet fantastic. Dacă se va întâmpla acest lucru succesul va fi eminent, de fapt unde ați fi ajuns de mult. Va ador Talisman !!!

 3. Dragoș Ababei

  Dragoș Ababei

  Acum lună

  Nu mai chemați oameni in platou daca nu ii lăsați să vorbească 😡😡😡😡😡😡🤬 Felicitări Alin Oprea!

 4. Inainteok Ok

  Inainteok Ok

  Acum lună

  Mai mare rîsul, DNA se uită în patul oamenilor?

  • Cora Mioc

   Cora Mioc

   Acum lună

   Chiar ar fi de ras! Dacă nu ar fi de plâns! Cine crede ca DNA nu are alta treaba ...

 5. Luminita Asavei

  Luminita Asavei

  Acum lună

  Bravo Alin poate asa nu mai are doamna gura mare si nu te mai ameninta 🤫🤔

 6. Ana killerbabe

  Ana killerbabe

  Acum 2 luni

  Arata mai bine acum ca a imbatranit. 😂 in tinerete era tare urat. Nici nu il rrcunoscusem Arata super.

 7. Rodica Tudor

  Rodica Tudor

  Acum 2 luni

  ȘOCANT !!! Larisa, soția lui Alin Oprea, a avut o aventură cu un țigan celebru, Marius Televijen acum 4 ani. Citiți mai jos: www.cancan.ro/ce-mesaje-compromitatoare-ar-fi-descoperit-alin-oprea-cine-este-personajul-celebru-cu-care-sotia-i-ar-fi-pus-coarne-20285277

 8. Elaries Vtm

  Elaries Vtm

  Acum 2 luni

  Bun el este artist, a recunoscut si el ca nu statea pe acasa ,si Larisa le a fost si mama si pe alocuri tata... Cine sa se ocupe de copiii? Cine ii ducea la extrascolare,optionale, canto si toata pregatirea pe care o au ei? Acum 20de ani ... Bun,lucra si ea sa zicem... Cu copiii cine statea? Acum 20 de ani!! Sunt copiii buni au iesit copiii buni datorita mamei care a ramas langa ei cand tatal nu era disponibil Daca El castiga asa de bine probabil chiar el ia propus sa stea acasa si a fost o situatie comoda pt binele familiei si al copiilor Plus ca vedeti cazUri de parinti artisti(Clejanii) care nu au stat langa copiii, ia lasat pe bone si educatia le e praf Atata vina are femeia asta ?! Eu nu cred Nici Alin nu e un om prea suportabil,pare ursuz si negativist, delasator ...obositor Mie nu imi place de el, orice i ar fi facut nevastasa are si ea vina, dar si el... Zic ca amandoi sunt de vina Dar Alin Oprea vine acum la Tv Sa verse tot ,nu se poate descurca singur? Fara sa atinga lucrurile astea dintre ei copiii E un om slab, nu as fi suportat caracterul lui ... Prea slab de minte de a ajuns la anii lui in situatia asta. I

  • Cora Mioc

   Cora Mioc

   Acum 2 luni

   Ionel Felezeu mă flatați cu pasiunea dvs, stimate domn!

  • Cora Mioc

   Cora Mioc

   Acum 2 luni

   Stimate domnule Ionel Felezeu faceți absolut orice sunteți calificat sa faceți!

  • Ionel Felezeu

   Ionel Felezeu

   Acum 2 luni

   @Cora Mioc Surpriză: mioc-praxis.de DOAMNA ESTE MEDIC LIPSIT DE DEONTOLOGIE PROFESIONALĂ. Poate voi propune un articol în presă pe această temă și de asemeni pe canalele media ale diasporei din Germania. Să se vadă cum prietena Doamnei EX, face eforturi de denigrare a domnului Oprea, atât la TV cât și în comentarii ROfilm, încălcând deontologia profesională. Poate așa vom afla exact și amănunte interesante legate de viața și profesia dvs.

  • Ionel Felezeu

   Ionel Felezeu

   Acum 2 luni

   @Cora Mioc Am văzut câteva comentarii care vă identifică cu Corina Mioc, doamna care a intrat în direct la emisiune, și care deconspira faptul că Larisa comanda medicamente împotriva dependenței de alcool. De asemeni, unii spun că sunteți medic. Nu știu cât de adevărate sunt acele comentarii, însă deontologia profesională impune confidențialitatea medic-pacient. Ce medic mai este acela care spune în gura mare la televizor ce probleme are și ce medicamente ia un pacient? Cred că aceasta ar putea fi o problemă mult mai gravă dacă identificată după adresa de IP de unde scrieți, s-ar adeveri că acele comentarii care vă numesc explicit, sunt veridice. Ce părpre ar avea ceilalți pacienți de aceste lucruri? S-ar putea să fac o pasiune personală pt. dvs și să mă ocup serios de acest aspect. Pentru că vă văd foarte dedicată unei femei fără pic de caracter, și asta spune multe despre dvs.

  • Ionel Felezeu

   Ionel Felezeu

   Acum 2 luni

   @Cora Mioc Doamnă ex. Oprea și clanul ei se fac vinovați de infracțiuni grave împotriva domnului Oprea, după cum reiese din emisiune și se pare că dl. Oprea deja a făcut plângere penală în acest sens. Problema mesajelor este una minoră. Aberația pe care o spuneți dvs. legat de mesaje, este complet eronată. Dacă un mesaj de pe youtube conține injurii sau alte forme de denigrare, cei de la ROfilm îl șterg automat sau la reclamația altor utilizatori. Deci ROfilm este primul interesat să nu există astfel de mesaje în mediul public. Noi ne dăm aici fiecare cu părerea, mai mult sau mai puțin autorizat, lucru absolut firesc într-o democrație. Sănătate spirituală, mentală și fizică vă doresc. Și deschideți ochii larg, nu vă mai uitați doar în gura Doamnei EX.

 9. Andrea Romania

  Andrea Romania

  Acum 2 luni

  Un bărbat foarte frumos, inside out! Parca a inflorit, sper sa aibă parte doar de bine de acum încolo în viata lui!!! Imi place aerul lui boieresc si boem, e deștept, frumos, bun, talentat! Proasta aia care si a bătut joc de asa bărbat...

  • Ionel Felezeu

   Ionel Felezeu

   Acum 2 luni

   Andreea dragă. Alin avea concerte cu Talisman in weekend-uri doar nu lunea. Evident că el se ocupa de copii luni-joi. În plus stat ea și mama Larisei in acea casă. Se ocupă si ea. Alin tinea 5 oameni oe spinarea lui. Dar ai dreptate. Bunătatea este de multe ori similară cu prostia.

 10. Alina Ratiu

  Alina Ratiu

  Acum 2 luni

  Femia aia ii nebuna femeia lui alin

 11. Geta Dreptu

  Geta Dreptu

  Acum 2 luni

  Alin Mai devreme sau Mai tirziu is vor da seama de greseala facuta (copii)

 12. Eva Muresan

  Eva Muresan

  Acum 2 luni

  Alin Oprea necazurile prin care treci te-ai călit și areti fizic f bine ești mult mai frumos acum decit cum ai fost cu nevasta.

 13. 4&4Straße51

  4&4Straße51

  Acum 2 luni

  Oameni buni, daca Alin vrea sa afle ceva interesant despre fosta minunată a lui sotie.... îi zic eu ce facea ea, mai adică.... Intrebațil daca cunoaste pe cineva de la Slobozia ialomița....? Aline, am multe sa-ti spun cum te insela doamna ta .... , pacat ca nu pot sa-i dau adresa de mail sau nr de tel si sa-i arat eu dovezi cum o insela soția lui cu mine si nu numai ! Aline, stii bine ce zic ... Slobozia ialomița !

 14. Ioana Goja

  Ioana Goja

  Acum 2 luni

  Eu am ajuns la vorba ,din propria experiență : o viață întreagă să stai cu un om ,15-25 ani și tot nu ajungi sa cunoști omul de lîngă tine .Eu nu cred că omul minte în legătură cu viața lui ,..copii trebuie să-l asculte și pe el ,are dreptul să fie ascultat ,copii Sint tare frumoși

 15. Geany Missy

  Geany Missy

  Acum 2 luni

  FAZA CU DONATUL CASELOR COPIILOR ALTA AIUREALA ...L AU IMBARLIGAT SARACU .....NU L AU IUBIT CU ADEVARAT NICIODATA .DAR DZEU NU IL VA LASA .EU LE AS LUA TOTUL INAPOI .....! EA E DRAGUTA FOSTA NEVASTA DAR FRATII EI ARATA CA NISTE PUSCARIASI PERICULOSI TIGANI .ALINEEEEE IA LE TOTUL !!!

 16. Geany Missy

  Geany Missy

  Acum 2 luni

  DE CE NU POSTATI EMISIUNEA INTREAGA ?SI ASA R ATAT DE TARZIU NU SE UITA NIMENI DAR AM VREA ...PUNETI TOATA EMISIUNEA

 17. Niculina Cotop

  Niculina Cotop

  Acum 2 luni

  Bravo félicitations Alin... OMUL BUN NU ARE NOROC DE MIC SI NICI CIND ESTI MARE.... ALIN FA TESTUL À D N SI VEZI CE ITI IASA... CAPUL SUS SI MERGI INAINTE...

 18. Carmen Badila

  Carmen Badila

  Acum 2 luni

  Sorin era cumva băut !se tot repetă ce naiba! vi băut în platou!!

 19. ALINA alina

  ALINA alina

  Acum 2 luni

  alin, asta e invatatura de minte pentru oricine care accepta sa traiasca in casa cu soacra , indiferent din a cui parte e!

 20. PTK Fly

  PTK Fly

  Acum 2 luni

  Femeia mama sora ,CURVE CURVE CURVE🙈🙈🙈

 21. Steluta Angelescu

  Steluta Angelescu

  Acum 2 luni

  Sa se impace talisman din nou

 22. Esti Grozav

  Esti Grozav

  Acum 2 luni

  O femeie f rea și toxica

 23. vera donna

  vera donna

  Acum 2 luni

  Incredibil de ce este în stare această femeie (am vrut să spun CĂȚEA, dar m-am răzgândit,ca să nu jignesc animalele) , cu adevărat DIABOLICĂ!!

  • Ruxandra-Adriana

   Ruxandra-Adriana

   Acum 2 luni

   🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

 24. Mama udis

  Mama udis

  Acum 2 luni

  Asta e o sa se termine

 25. Stefania Oprea

  Stefania Oprea

  Acum 2 luni

  Te am urmarit toate aparitiile de pina acum..aici te am vazut cam abatut, e normal nu este usor,dar fii tare Alin,lupta pentru adevar...copii vor realiza totul mai tirziu...Tu esti un om deosebit...

 26. Diviana

  Diviana

  Acum 2 luni

  Sunt curioasa daca se va impaca cu Tavi, atata timp cat ex sotia lui a fost marul discordiei. Ar fi frumos ca formatia Talisman sa se reuneasca! Au avut un mare succes si ambii au voci frumoase! 🌈

 27. Jeni Iorgu

  Jeni Iorgu

  Acum 2 luni

  Desteapta femea la lucrat la greu, pacat de Domnu Alin .

 28. Bart Simpson

  Bart Simpson

  Acum 2 luni

  Ce fațã de prezervativ umed are Capatos ...

  • Ruxandra-Adriana

   Ruxandra-Adriana

   Acum 2 luni

   😳😁

 29. Laura Gatinha

  Laura Gatinha

  Acum 2 luni

  Tare ma tem ca o sa pateasca ceva grav Alin din cauza fratilor si prietenilor din partea sotiei, sper sa ma insel dar par capabili de orice fel de violenta...

  • Ruxandra-Adriana

   Ruxandra-Adriana

   Acum 2 luni

   Bine zis. Unii oameni,sunt fff periculosi la razbunare.

 30. Chanel Lyrics

  Chanel Lyrics

  Acum 2 luni

  Coposule ce prost obicei ai,lasă invitații tăi să vorbească mai mult nu domina tu dialogurile de la cap la coadă.Ori crezi că tu știi despre subiectul discuției,mai mult decit cel în cauză?

  • Bart Simpson

   Bart Simpson

   Acum 2 luni

   Neprofesionist.

 31. Bimba Bimba

  Bimba Bimba

  Acum 2 luni

  Acea femeie tea inselat nu stiu cu ce ochi te mai uitai le ea tradimentul pentru mine este perderea de incredere totala in cel care face pasul gresit si casatoria este sfirsita acele persoane care erau in casa se vede ca sotia avea nevoie de ele provine dintro familie agresiva

 32. sylvie magureanu

  sylvie magureanu

  Acum 2 luni

  Alin ,cred ca ai ajuns sa fii iubit si cunoscut acum de multi oameni,eu ma numar printre ei si ma rog sa reusesti sa treci cat mai repede prin experienta asta!!!

 33. miron antoneta

  miron antoneta

  Acum 2 luni

  Aline!...bine ca ai scapat de o asa femeie !...mergi la biserica si multumeste Domnului! Se vede clar ca nu te-a meritat...esti un om frumos, tanar, talentat si meriti mult mai mult de la viata !...

 34. Alex Tiganus

  Alex Tiganus

  Acum 2 luni

  Alin,ai dat margaritare la porci

 35. Radan Minodora

  Radan Minodora

  Acum 2 luni

  Dacă era alcoolic cum a reușit sa întrețină atâtea persoane Urat din partea copiilor ca nu au încercat sa fii partiali Stresul și rușinea l au doborat Succes in continuarea Alin Oprea

 36. Mariana Solomon

  Mariana Solomon

  Acum 2 luni

  Doamne Dumnezeule ce ne-ați plictisit cu ăsta și nevastă-nu mai aveți alte subiecte?

  • Bart Simpson

   Bart Simpson

   Acum 2 luni

   @Mariana Solomon , pãi hai te rog nu ne mai dispera ! Schimbã canalul.

  • Mariana Solomon

   Mariana Solomon

   Acum 2 luni

   Bine nene Simpson oricum schimb canalul că doar disperații se uită la așa ceva

  • Bart Simpson

   Bart Simpson

   Acum 2 luni

   Schimbã canalul tanti...eşti superficialã rãu...aici este vorba despre o poveste de viațã ....

 37. Chim Chim

  Chim Chim

  Acum 2 luni

  Sa iti dea Dumnezeu multa putere si liniste sufleteasca sa treci peste toate astea si sa reusesti sa iti refaci viata langa o femeie buna .Sa te ajute Dumnezeu sa iti faci si o casa si sa ai mari succese in viata si in activitatea ta muzicala.Oamenii te iubesc si te apreciaza.🍀😊💗

 38. Aurica Scarlat

  Aurica Scarlat

  Acum 2 luni

  O femeie urata eu nu o luam de nevasta!

  • Elena Androne

   Elena Androne

   Acum 2 luni

   Urata ca urata ... dar proasta și curva grămada ?

 39. Petruta Silvia

  Petruta Silvia

  Acum 2 luni

  Slavă Domnului că eşti ok după câte ai îndurat. În sfârşit eşti un om liber şi poţi avea grijă şi de sufletul tău.

 40. Elena Boldea

  Elena Boldea

  Acum 2 luni

  Soacra cicu mic si joc de glezne

 41. elnena Assaf

  elnena Assaf

  Acum 2 luni

  Fii tare d-le Oprea! 🍀🍀🍀🍀🍀

 42. Mirela Mihai

  Mirela Mihai

  Acum 2 luni

  Doamne ....ce dura este viața,barbați bun cu femei rele și invers...oare de ce ?????i

  • Bart Simpson

   Bart Simpson

   Acum 2 luni

   Probabil pentru a echilibra situația.

 43. Mariana Danci

  Mariana Danci

  Acum 2 luni

  Voi 2 jurnalistii forniti peste invitati si nu se intelege nimic di emisiunea dv.vorbiti numai voi...làsati sa vorbesc si invitati dv.

  • Bart Simpson

   Bart Simpson

   Acum 2 luni

   "Jurnalişti" vine vorba ...

 44. Elena Pantiru

  Elena Pantiru

  Acum 2 luni

  Si eu am fost foarte surprinsa cand acum multi, multi ani, Alin s-a indragostit la prima vedere de femeia asta! Nu am putut intelege niciodata ce a vazut la ea. El era ca un print din povesti iar ea imi parea ca o vrajitoare. Asta a fost impresia mea, dar asta e... cu gusturile omului nu te poti pune

  • Laura Gatinha

   Laura Gatinha

   Acum 2 luni

   Poate i-a facut “farmece” pentru ca stiu ca se practica in familiile de minoritati.

  • Alex Tiganus

   Alex Tiganus

   Acum 2 luni

   Elena si EU am fost surprinsa de alegerea lui Alin

  • Elena Pantiru

   Elena Pantiru

   Acum 2 luni

   3 minutes ago Si cand mi-aduc aminte ca-l consideram pe Tavi Colen invidios... Pacat! Alin este de vina ca nu a renuntat. Cum sa te certi cu parintii si fratele tau tinand partea unei scorpii?

 45. Silvia Popoviciu

  Silvia Popoviciu

  Acum 2 luni

  Incredibil ce tupeu are familia Larisei!

 46. Evelyn Oprea

  Evelyn Oprea

  Acum 2 luni

  Sorine, ești enervant rău.

  • Bart Simpson

   Bart Simpson

   Acum 2 luni

   Aduce nişte precizãri legale ...care e problema...

 47. Mariana Dumbrava

  Mariana Dumbrava

  Acum 2 luni

  DOAMNE DOAMNE SAU MAI DESPARTIT VEDETE DAR ASA CEVA FEMEIE BUNA TE AI FACUT DE RIS.

 48. Simona symy

  Simona symy

  Acum 2 luni

  Multa putere Alin SA treci peste aceasta grea incercare.

 49. Ramona Shabani

  Ramona Shabani

  Acum 2 luni

  Deci ăsta încă căsătorit legal ... cu amantă de un an ...de care știe toată familia...acum am aflat și noi poporul...nu știe ce să mai mintă....dovezi zero...vai de capul tău!

  • Rebelle Toujours

   Rebelle Toujours

   Acum 2 luni

   @Ionel Felezeu 😂😂😂😂😂👎👎👎👎👎

  • Ionel Felezeu

   Ionel Felezeu

   Acum 2 luni

   @Rebelle Toujours Ce să facă? Cimment-uri la greu. 😁

  • Maricica Mioara

   Maricica Mioara

   Acum 2 luni

   Doinita Ion Urât! Foarte urât “ doamnă”

  • Maricica Mioara

   Maricica Mioara

   Acum 2 luni

   Elena Androne Ce “ doamne “ fine aici! Și cum comentează ele la tot! Ca la mahala

  • ro man

   ro man

   Acum 2 luni

   Eu in locul lui as face test ADN la copii

 50. Nela Namaianu

  Nela Namaianu

  Acum 2 luni

  Cata rabdare ai avit Alin sa traiesti cu soacra 23 de ani an casa familia ei au abizat de bunatatea ta si de acea asi bat joc nu i ierta

 51. Thug life

  Thug life

  Acum 2 luni

  Cu asa ''nevasta'' as cere si teste ADN pt copii !

  • Lacatusu125 Ioanamaria

   Lacatusu125 Ioanamaria

   Acum 2 luni

   👍

  • Silvia Popoviciu

   Silvia Popoviciu

   Acum 2 luni

   Ce tare!

  • Bubulina Gospodina

   Bubulina Gospodina

   Acum 2 luni

   👏👏👏👏👏👏

 52. Roxana Balan

  Roxana Balan

  Acum 2 luni

  Cum sa înșeli un om asa frumos pe bune? Hmm, fii puternic, multa sănătate și fericire și nu în ultimul rand liniște sufleteasca și înțelepciune.

  • Ruxandra-Adriana

   Ruxandra-Adriana

   Acum 2 luni

   @Ionel Felezeu ohoooo bine zis.👏👏👏

  • Roxana Balan

   Roxana Balan

   Acum 2 luni

   @Anca Negru ai grija cum te exprimi, nu este vorba despre ca eu sa îl iau acasă, fiecare are dreptul sa spună ce vrea dar cu respect și în mod civilizat, iar tu se pare ca nu ai educația necesara de a spune ceva elegant și plăcut în același timp, eu nu am vorbit urat. Îți doresc multă înțelepciune și discernământ.

  • Bart Simpson

   Bart Simpson

   Acum 2 luni

   @Anca Negru , hai sã nu exagerãm . Nu poţi construi ce a construit Alin şi sã fii alcoolic. Nu ai cum. Ah...cã mai bei 1 pahar dupã 23 de ani in casã cu soacra...eu zic cã e omeneşte.

  • Anca Negru

   Anca Negru

   Acum 2 luni

   Daca e Asa frumos de ce nu al iei acasa. A trai cu un om care bea viata e dura. Sa nu uitam ca si el are amanta de 2anni. Barbati astia sunt doar vittime doar ei sunt sfintii

  • Bart Simpson

   Bart Simpson

   Acum 2 luni

   @Ionel Felezeu , aşa-i când îi cumperi Vuitton la o fațã de sacoşã de rafie ...

 53. Lucica Pop

  Lucica Pop

  Acum 2 luni

  BRAVO ALIN CAPU SUS LASA CA COPII SIOR DA SEAMA CE FEL DE TATA AU AVUT DOMNE AJUTA🥰🥰🥰🙏🙏🙏

 54. catalin radi

  catalin radi

  Acum 2 luni

  Familia sotiei da dovada de o familie agresiva si capabila de alte rele. Este doar parerea mea.

  • Ruxandra-Adriana

   Ruxandra-Adriana

   Acum 2 luni

   @Silvia Popoviciu 🤭

  • Ionel Felezeu

   Ionel Felezeu

   Acum 2 luni

   Janes Romanes 😏

  • Silvia Popoviciu

   Silvia Popoviciu

   Acum 2 luni

   E de la etnie!

 55. 中山遼

  中山遼

  Acum 2 luni

  Doamne ce frumos s a făcut Alin ❤️❤️❤️❤️❤️❤️Felicitariiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii🎊🎉🎊🎉❤️😘❤️🎊🎉❤️😘❤️🎉🎊🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗

 56. 中山遼

  中山遼

  Acum 2 luni

  Un mare artist Alin ❤️😘🤗România te iubește multă putere toate sunt trecătoare 🤗🤗🤗🤗🤗

 57. nn mm

  nn mm

  Acum 2 luni

  Ce barbat fain este Alin și așa talentat! Bucură-te de libertate! E bine ca te separi de o influența așa toxica!

 58. Giorgeta Vitan

  Giorgeta Vitan

  Acum 2 luni

  Uo Om deosebit!

 59. Adina Doina Daraban

  Adina Doina Daraban

  Acum 2 luni

  Pacat Alin . Fii tare ...ai gresit la tinerete cand te-ai casatorit acum Dumnezeu sa te ajute sa scapi de ei ...da de la tine si fugi...imi pare rau ca treci prin asa necazuri ....pacat de tine toata Romania te iubeste....sigur te iubeste si Dumnezeu ..

  • ioan constanta

   ioan constanta

   Acum 2 luni

   Dupa o veață de muncă ajungi la divorț.pacat de munca ta. FI TARE FORȚA ALIN.

 60. Doina Marin

  Doina Marin

  Acum 2 luni

  Nici nu m-am uitat la video când am văzut că apare iarăși. Te întreb dacă te uiți, cu cât te plătește Capatos să te faci de râs??? Vai de capul vostru de vedete. Ce să zic.... Numai fătălăii procedează astfel. 👎👎👎

  • Doina Marin

   Doina Marin

   Acum lună

   Ieșiți dracului cu fătălăul vostru cu tot. E mai pămpălău ca ăla din Blegești. 🤣🤣🤣🤣🤣 O mizerie ordinară, axată pe "cașcaval" scârbelor care săriți ca niște căpcăuni ascultând baliverne

  • Rebelle Toujours

   Rebelle Toujours

   Acum 2 luni

   Nici nu este nevoie să te uiți , oricum nu ai înțelege nimic . Somn ușor !

  • Cris Tina

   Cris Tina

   Acum 2 luni

   Doino,dar la tine cine plm crezi ca se uita anonimo...Bine acum nu mai esti anonima,ca te-ai facut de kkt...🖕🖕

  • Ionel Felezeu

   Ionel Felezeu

   Acum 2 luni

   Nu o să ajungi tu nici la degetul mic a unui bărbat de valoarea lui Alin. Frumos, destept, și cu bani (mai puțin). O frustrată ... 😊

 61. Ana Dita

  Ana Dita

  Acum 2 luni

  Fi bărbat Alin ,multa sanatate și putere!

 62. ana popa

  ana popa

  Acum 2 luni

  Ce rau imi pare pentru omul asta. A muncit o viata intreaga pentru o nenorocita si plozii ei. Ce greu ii va fi sa reconstruiasca totul, cu o femeie care merita.

  • V S

   V S

   Acum 2 luni

   Sunt "plozii" lor nu doar ai ei!!! Dar dacă le închide robinetul de bănuți.... s-ar putea sa isi reconsidere pozitia! Ar trebui sa se replieze si sa își lase părinții să își rezolve problemele că roata se întoarce și fiecare primește ce merita! Cum a stat omul asta cu pocitania aia super infecta numai el știe!!

  • Mirela Marusteri

   Mirela Marusteri

   Acum 2 luni

   E un om tare fain ! Si imi pare asa de rau de el ..

 63. Mony87 Mony87

  Mony87 Mony87

  Acum 2 luni

  Vai acolo este clanul Soprano Aline te omorau aia de fapt tie iti este frica de aia am inteles 😅😅😅

 64. Anca georgieana Burdulea

  Anca georgieana Burdulea

  Acum 2 luni

  Cât bun simt are Alin,capul sus nu îl pleca că ești un om minunat și cu prea mult bun simț,iai tot nu îi lasă nimic că nu merită "doamna" că dacă era o doamna se termina totul amiabil și copii nu își băgau Nasu trebuiau să fie imparțiali că tot ce au ,au datorita tatălui lor eu nici lor nu le-aș mai lasă nimic ...sus Alin 👏👏

 65. Lidia Arte

  Lidia Arte

  Acum 2 luni

  Eu pe capatos il vad ca pe un vampir,care dupa ce te suge pana la egzasperare de penibil,iti da drumul si cazi ca o coaja jos,fara sa te mai poti ridica niciodata de acolo,ia anabolizate si fa muschi,ca o sa ai nevoie..cine iti mai da inapoi demnitatea,dar poate la unii se merita sa o dai pe bani😅💩

  • Lidia Arte

   Lidia Arte

   Acum 2 luni

   @Elena Androne ai trecut de la jicniri,la bascalie..ce face frustrarea din om🤮😅

  • Elena Androne

   Elena Androne

   Acum 2 luni

   Lidia Radu 😂😂😂😂 Du-te femeie in lumea viselor .

  • Lidia Arte

   Lidia Arte

   Acum 2 luni

   @Elena Androne "pe urma poti si judeca" sau "pe urma poti sa si judeci"-care varianta e corecta doamna "invatatoare"-iti spun eu-AMBELE-scuze???apropo de "creierasul de aluna"🤐

  • Lidia Arte

   Lidia Arte

   Acum 2 luni

   @Elena Androne eu ma duc,nu e problema asta..dar ar trebui sa vii cu mine ca atunci cand iei din context o expresie spusa deja de cineva,o pui intre ghilimele,mai ales ca spui ca nu e corecta🤯de ce nu e corecta si varianta asta?doamna invatatoare😅dar dumneata unde te mai duci sa iti revizuiesti limbajul care demonstreaza proasta educatie🤔poti sa ai opinia ta si sa spui ce vrei in contradictoriu,dar cu educatie..😇

  • Elena Androne

   Elena Androne

   Acum 2 luni

   Mai du-te la scoala d-na Lidia . Nu este corect se merita . Corect este merita . Învață prima data să scrii corect . Pe urma poți și judeca ,însă doar după ce creierașul de alună mai creste puțin .

 66. Alex Dobre

  Alex Dobre

  Acum 2 luni

  CAPATOS EȘTI MAI RĂU CA MĂRUTA..LASĂ INVITAȚII SĂ VORBEASCĂ....ALINE FRUNTEA SUS.....CE SOARTĂ AI....DACĂ ADEVARUL ESTE DE PARTEA TA DUMNEZEU TE VA AJUTA....SĂ LUPȚI BAIETE CU TOATE ARMELE ....TU AI MUNCIT....👍👍👍👍

  • Lidia Ignatt

   Lidia Ignatt

   Acum 2 luni

   Il intreaba si tot el răspunde!😡😡😡

  • Lilli Hemer

   Lilli Hemer

   Acum 2 luni

   E prost rău Capatos ăsta, ma irită de fiecare dată când deschide gura. 🙈

 67. Diana Podina

  Diana Podina

  Acum 2 luni

  Doamne, se vede clar că Alin spune adevarul. Îmi pare rău pentru ce i se întâmplă.... te susținem Alin Oprea

 68. Leo Dubai

  Leo Dubai

  Acum 2 luni

  Urat din partea copiilor. Indiferent de la ce se cearta maicata cu taicutu ,indiferent ca va ti certat din anumite motive. Dar sa il dai afara din casa avand in vedere ca el a cumparat tot .Bine merci putea sa fie un tata care va lasa de mici fara nimic si va dadea afara din casa . Si o lasa pe mama voastra si pe voi in strada . Si toata viata nu dadea 2 bani pe voi. Cum sunt multe cazuri in care tatal nu da doi bani pe copii .

 69. Dorina Leanca

  Dorina Leanca

  Acum 2 luni

  Eu nu cred nimic din ce zice acest individ , alcoolu in cantitati industriale i-a întunecat mintea de tot si acum se crede si gigolo .

  • Bart Simpson

   Bart Simpson

   Acum 2 luni

   Alcoolul....aratã-mi mie un alcoolic care işi ține familia in palmã vreo 20 de ani şi reuşeşte sã le ia la fiecare câte o casã cel puțin......Vorbiți prostii...

  • Alexandra Ghita

   Alexandra Ghita

   Acum 2 luni

   Dorina Leanca Soro .. Pai unde vezi sa fiu eu frustrata ? Te-ai uitat in DEX sa vezi ce înseamnă ? Sau ai văzut și tu un cuvânt și nu stii sa îl pui unde trebuie ? Eu nu sunt frustrata , atâta timp cât pe mine nu mă vezi comentând la fiecare postare jignind . Dar tu de proasta , ești , și pentru tine nu este o jignire .. Te-am caracterizat . 🤪🤪

  • ro man

   ro man

   Acum 2 luni

   🤒🤒🤪🤪🤪

  • Dana Muresan

   Dana Muresan

   Acum 2 luni

   Alex Dobre 👍👍👍👏👏💕

  • Dana Muresan

   Dana Muresan

   Acum 2 luni

   Angela Bertussi 👌👌👌👌🥰

 70. Nastasia Cionca

  Nastasia Cionca

  Acum 2 luni

  Erau hoti la furat

 71. Ioan Raul

  Ioan Raul

  Acum 2 luni

  E de mirare că după atâtea întâmplări mai are cuvinte:))

 72. drethegent

  drethegent

  Acum 2 luni

  Cel mai important aspect este ca tipul arata fabulos.

  • Rodica Tudor

   Rodica Tudor

   Acum 2 luni

   Asa de bine nu a arătat în viața lui. Avea și ceva ticuri înainte, care acum lipsesc desăvârșire. Se ofilea lângă țigancă aia urâtă și isterică.

  • 中山遼

   中山遼

   Acum 2 luni

   Da chiar foarte bine arată 🤗Alin este un frumos foc acum ❤️

  • Anca Iordache

   Anca Iordache

   Acum 2 luni

   Da da:))) the glow after leaving a toxic relationship:))) (traducere: stralucirea pe care o ai cand lasi in urma o relatie toxica) 🤩🤩🤩

  • Anca Iordache

   Anca Iordache

   Acum 2 luni

   🤣🤣🤣🤣

  • Dana Muresan

   Dana Muresan

   Acum 2 luni

   👏👏👏🤪🤪

 73. Ali cris

  Ali cris

  Acum 2 luni

  Mare caracter.....Sa stai cu soacra și nevasta în casă 23 de ani și să mai fi în regulă cu capul😀

  • Amota Carmen

   Amota Carmen

   Acum lună

   Mare fraier. Cum l a sucit pe Alin Larisa de la episodul despărțirii de Tavi. Mare sărmana Larisa asta cum a pus mana pe closca cu puii de aur. Alin bun de muls bami de pe el. Cred cu tarie ca Aln nu prea stia ce e in casa, el are un episod cand exagera cu bautura, iar Larisa manevra totul.

  • Mikayla Black

   Mikayla Black

   Acum 2 luni

   @Elena Androne 😂😂😂😂😂

  • Pisica Neagra

   Pisica Neagra

   Acum 2 luni

   @Mikayla Black ,bine ii fac daca e prost .

  • Mikayla Black

   Mikayla Black

   Acum 2 luni

   Păi, Alin muncea!Acasă mergea doar să cotizeze și să se odihnească un pic!A fost bine primit în casa lui câtă vreme a dat bani ca la hotel!N-a mai dat😂😂😂, i s-a închis ușa!

  • Lacatusu125 Ioanamaria

   Lacatusu125 Ioanamaria

   Acum 2 luni

   Saracu de El 🤦🏼‍♀️

 74. Elena Holban

  Elena Holban

  Acum 2 luni

  Săracul om 🙏🙏🙏🙏 prin cîte atrecut Alin bine că ai lăsat-o

  • Mari M

   Mari M

   Acum 2 luni

   @Lidia Ignatt exact asta m am intrebat si eu.....asa femeie urata mai rar!!

  • Silvia Barnea

   Silvia Barnea

   Acum 2 luni

   Unde a găsit aceasta frumusețe de femee😂😂😂după ce ca e ca o mînie stătea si acasă,,Alin făcea bani a muncit pt fam si ea umbla frunza o .....

  • Lidia Ignatt

   Lidia Ignatt

   Acum 2 luni

   Si asa era o urâtă,m.am întrebat mereu,cum de s.ancurcat cu ea!?

următor