Divertisment

Mesajul lui Alin Oprea pentru copiii lui: "Îi iert, vreau un dialog cu ei. În final se vor trezi"

Alin Oprea le-a transmis un mesaj copiilor lui. ”Îi iert, vreau un dialog cu ei. Într-un final se vor trezi”, a spus acesta la Xtra Night Show.
#XtraNightShow #Antena1
➠ Abonează-te la canalul nostru: goo.gl/9dwoSG
Urmăreşte „Xtra Night Show” şi pe:
➠ TV Antena 1, de luni până joi, de la ora 23:00.
➠ Site: a1.ro/xtranightshow/
➠ liveVIDEO şi emisiunea integrală, doar pe goo.gl/oaxQUt
➠ Facebook: XtraNightShow/
ROfilm network: Antena TV Group

Comentarii 

 1. BIT Net

  BIT Net

  Acum lună

  Alin esti sigur ca sant copii tai?????

 2. Rodica Tudor

  Rodica Tudor

  Acum 2 luni

  ȘOCANT !!! Larisa, soția lui Alin Oprea, a avut o aventură cu un țigan celebru, Marius Televijen acum 4 ani. Citiți mai jos: www.cancan.ro/ce-mesaje-compromitatoare-ar-fi-descoperit-alin-oprea-cine-este-personajul-celebru-cu-care-sotia-i-ar-fi-pus-coarne-20285277

 3. Lucica Mocanu

  Lucica Mocanu

  Acum 2 luni

  Știi ce? ia mai lasă-i pe toți în pace, copii să muncească și ei, cum muncesc și alți tineri și merg și la facultate. Ai ajuns în această situație că ai fost prea bun, fraier ,muncitor ,ei trei crezînd că li se cuvine totul pe tavă, ia schimbă tu foaia și gîndește-te la tine.

 4. Aurora Popescu

  Aurora Popescu

  Acum 2 luni

  Alin se vede ca esti un om bun si meriți tot binele din lume! Daca tu nu erai cine erau ei !NIMENI! Soacra ta si sotia trebuie sa iti mulțumească , iar copiii trebuie sa isi ceara iertare !Sa le fie rusine ca se poartă asa !

 5. Maria Ivascu

  Maria Ivascu

  Acum 2 luni

  Foarte.urat.depasesti.orce.poti.sa.divortezi.fara.tv.fara.parerile.celor.care.scriu.mesaje.nimeni.nu.stie.casa.nimanui.foarte.urat.ce.i.care.o.denigraza.pe.sotia.lui.si.istia.sunt.numai.prieteni.copil.e.adevadat.ca.nu.ttrebuie.sa.judece.parintii.da.iiubeste.pe.mama.lodeși.peAlin.da.el.este.laTv.pai.nu.tv.ii.divorteaza.partajul.e.ffoarte.mare.inseamnă.ca.au.fost.strangactori.copil.prin.scolii.bune.nu.se.aajungea.la.ura.dada.nu.era.tv.si.ura.prieteniilor

 6. Elena Apetrei

  Elena Apetrei

  Acum 2 luni

  Alin tu iarta-i ,dar la ce ai muncit nu renunta,peste ani isi vor da seama.

 7. Geany Missy

  Geany Missy

  Acum 2 luni

  DA I AFARA DIN CASA NU LE MAI IERTA NIMIC CA NU MERITA ....DIN PACATE EI SUNT NUMAI CU EA .POATE PESTE 10 ANI SE VOR MATURIZA ACUM SUNT SPALATI PE CREIER .IA TOT CE POTI INAPOI !!!!NU LE LASA NIMIC DOA ASA O SA ISI DEA SEAMA CE AI FACUT TU SI CA DATORUTA TIE STAU BINEE MERSI. CE OBRAZNIC FACE MISTI DE TINE AUZI ...FORTOSULEEE ....ITI DAI SEAMA CAT ISI BAT JOC DE TINE EI ACOLO CU SIACRA TA CU UNCHII LOR AIA FORTOSI ? DACA TE IUBEAU TE RESOECTAY MACAR.NU LE MAI DA NIMIC SI LA NIMENI NU MAI DA NICI LA ACTUALA IUBITA.TINE TOTUL PENTRU TINE NUMAO CINE TE RESPECTS MERITA

 8. Mihaela Racaceanu

  Mihaela Racaceanu

  Acum 2 luni

  Alin aia este casa ta du.te si da afara leprele, auzi niste strani sta in casa omului si el nu poate sta

  • Mihaela Racaceanu

   Mihaela Racaceanu

   Acum 2 luni

   @corina Leahu asa este da nu am vrut sa jignesc copiii, ar trebui sa le fie rusine pt cum se comporta cu tatal lor

  • corina Leahu

   corina Leahu

   Acum 2 luni

   @Mihaela Racaceanu eu zic ca toti sunt la fel!

  • Mihaela Racaceanu

   Mihaela Racaceanu

   Acum 2 luni

   Ma refer la cumnatul si soacra lui

 9. ro man

  ro man

  Acum 2 luni

  Larisa Utá la munca!!! Hoata dovedita

 10. Elena Lica

  Elena Lica

  Acum 2 luni

  SPER CA IUBITA LUI SA BELEASCA OCHII SI URECHILE..... ASTA O VA ASTEPTA SI PE EA

  • corina Leahu

   corina Leahu

   Acum 2 luni

   Fuge si aia cu banii? Face crize de isterie in licee? " Sa beleasca" ? A belit si prima? Cate?

  • Ionel Felezeu

   Ionel Felezeu

   Acum 2 luni

   HOAȚA MARE ! INTERNAȚIONALĂ !

 11. corina Leahu

  corina Leahu

  Acum 2 luni

  Daca ar fi mai mici, poate i as intelege dar sunt mari si pot face diferenta dintre valoarea banului si a unui parinte care a muncit pt ca lor sa nu le lipseasca nimic. In astfel de situatii copiii ar trebui sa fie nepartinitori , sa si lase parintì sa si rezolve problemele lor si nu ar trebui sa i judece chiar daca au gresit. Cum a fost tatal lor, betiv sau nu, a muncit pt ca ei sa aiba un viitor asigurat. In locul lui Alin, le as lua inapoi tot si i as lasa sa se descurce, sa vada cum e sa munceasca daca vor sa traiasca bine, sa invete sa aprecieze munca altuia si sa si respecte parintii. Poate le da mana ca din munca lor sa tina tot neamul mamei, inclusiv pe mama . Oricum lor le va ramane tot dupa ce Alin nu va mai fi. Nu m ar interesa ce zice lumea iar cu ei as fi in garda tot restul vietii chiar daca ar fi prietenosi la un moment dat. Nu prea cred intr o schimbare a lor, sunt formati deja, banul ochiul dracului!

  • corina Leahu

   corina Leahu

   Acum 2 luni

   E dreptul lui, a muncit acesti bani! Am ascultat cazul impreuna cu fiica mea( are 21 ani) pe care o las sa si exprime punctul de vedere inainte de a l exprima pe al meu intotdeauna pt a vedea cum gandeste, acelasi lucru a zis si ea.

  • Ionel Felezeu

   Ionel Felezeu

   Acum 2 luni

   Și dacă face Alin un Testament în favoarea altcuiva? Pentru că prea nesimțiți și nerecunoscători sunt copiii aceștia "perfecți" .

 12. Camelia Copilau

  Camelia Copilau

  Acum 2 luni

  Buna seara !Aline nu le mai canta in strună nici copiilor ,nici fostei.Ai suferit destul lângă ei.Ai dreptul sa fi fericit.Rezolva problemele legal si gata cu grija lor.Copii sunt majori și nu le mai permite sa-ti vorbeasca asa.Ori poate au si ei caracterul maicasii.Sa fi fericit si lăsai sa stea cu maicasa aia care racnea ca un tigru in cușcă.Te compatimesc.Cum ai răbdat omule atatia ani lângă figuranta aia ?Si copii sa-si vada de treaba lor.Le place circul ?Te denigreaza pe tine care le-ai suflat în pene.Sa fi fost altul agresiv in locul tau ași fi vrut să văd cum ii vorbeau.Rusine lor!Pt tine FELICITARI !

 13. Marian Toader

  Marian Toader

  Acum 2 luni

  Bv alin te ai trezit cam tarziu,tavi a avut dreptate in leg cu sotia ta

 14. Dora Luca

  Dora Luca

  Acum 2 luni

  Și fata și băiatul au fost crescuți cu lipsă de respect față de tatăl lor, de aceea se comportă acum în acest fel. Mama lor îl numea pe Alin "bancomat" și cu siguranță mai avea și alte denumiri batjocoritoare pentru Alin, pe care cei doi tineri (că nu mai sunt copii) le-au băgat în cap. Ăștia doi își disprețuiesc tatăl că așa au fost crescuți. Cine știe ce discuții se poartă în clanul țiganilor, ce răzbunări și alte mizerii îi pregătesc ăia lui Alin, iar copiii se cred la adăpost, de aceea își atacă tatăl. N-ați văzut cum a sărit băiatul să-și apere unchii care veniseră să-l bată pe Alin? Pentru Alin nu a avut nici o vorbă bună, ba chiar l-a luat la mișto și l-a jignit, dar pe țiganii din familia mă-sii repede i-a apărat. Ăștia doi, Melissa și Adrian, au moștenit de la Alin talentul muzical și de la mă-sa au moștenit caracterul mizerabil. Aș zice că și frumusețea tot de la mă-sa au moștenit-o.

  • Dora Luca

   Dora Luca

   Acum 2 luni

   @Ionel Felezeu Cred că este foarte important ca publicul lui Alin să facă acum scut în jurul lui, să-l susțină și să-l apere. Alin este singur împotriva unui clan țigănesc care nu va renunța așa ușor la banii lui Alin.

  • Ionel Felezeu

   Ionel Felezeu

   Acum 2 luni

   Foarte coerent. Bravo ! 👏

 15. Ioana Alexandra

  Ioana Alexandra

  Acum 2 luni

  1:15 își admira pectoralii 😅 nu degeaba i-a zis băiatul “ fortosule”

  • Ioana Alexandra

   Ioana Alexandra

   Acum 2 luni

   Rodica Tudor dacă zici ...tu cunosti mai bine 😉

  • Rodica Tudor

   Rodica Tudor

   Acum 2 luni

   @Ioana Alexandra Acri strugurii când nu ajungi la ei. 😏

  • Ioana Alexandra

   Ioana Alexandra

   Acum 2 luni

   Rodica Tudor vulpito, ești o admiratoare înflăcărată... dar gusturile nu se discuta... persoanal îmi provoacă doar dizgratie modul de prezentare și gestionarea situației de divorț in care se afla. “ actorul tău de Holiud” nu se încadrează in standardele mele nici de frumusețe, vârsta sau bun simt... Ia-l tu, așa specimen ți-l donez 😉

  • Rodica Tudor

   Rodica Tudor

   Acum 2 luni

   @Ioana Alexandra Așa "boșorog" nu vei avea tu niciodată. Struguri sunt acri dacă nu poți ajunge la ei. Hai să fim serioși, Alin arată acum că un actor de la Hollywood. Oricâți ani ar avea, arată ca la 30. Asa că ce mai contează vârstă? Sănătatea și aspectul e important.

  • Ioana Alexandra

   Ioana Alexandra

   Acum 2 luni

   Ionel Felezeu Nici tatăl nu este in măsura sa-și denigreze fosta Sotie și sa-și umilească copii. Cât despre afiramatia făcută la adresa mea , am doar o precizare de făcut: ești penibil... nu ma interesează bosorogii frustrați ajunși la vârsta “ regăsirii”.

 16. Georgeta Francu

  Georgeta Francu

  Acum 2 luni

  Copii nu au vina că mama ii manipulează,dar pot sa fie și ei mai conștienți că da c nu ar fi existat Alin Oprea nici ei nu aveau norocul care îl au ,talentul de la tatăl lor ,bani tot de la el educați se mai și formează din mers !!!

 17. elena gavrea

  elena gavrea

  Acum 2 luni

  ce comportament are fata de tata, baiatul !!! "fortosule" cred ca de la etnie i se trage............ Vad ca orice interventie a partii adverse o descalifica

  • Rodica Tudor

   Rodica Tudor

   Acum 2 luni

   Primitivi si grosolani. Da, etnia își spune cuvântul. In plus, crescuți de soacră-sa. O vrăjitoare tetutiistă.

 18. Paula Ghenciu

  Paula Ghenciu

  Acum 2 luni

  DA: TRECETI :LA DIALOG! DAR: TREBUIE SA INTELEEAGA SI. FOSTASOTIE. TOTUL :ESTE :"FACUT. DIN. MUNCA TA SI SOACRA :SA VA LASE. IN. PACE. COPII :SE :CA DE :SA TE RESPECTE. VOI :HOTARIT I :TOT.

 19. Ionel Felezeu

  Ionel Felezeu

  Acum 2 luni

  Domnișorul Adrian, fiul lui Alin Oprea, a intervenit acum în mod direct, fizic, în războiul total deschis de Larisa împotriva soțului său. Este evident că băiatul este o armă vie în mâinile mamei și un scut viu de apărare împotriva tatălui. Aceste mesaje nu demonstrează altceva, decât o schimbare de strategie din partea Larisei, în urma apariției domnului avocat Bădrăgan, care a explicat în emisiunea de marți, ca Alin ar putea cere revocarea contractului de Donație, datorită INGRATITUDINII copiilor și a soției, cât și din cauza împiedicării dreptului de UZUFRUCT VIAGER consfințit prin contract în favoarea lui Alin Oprea. Ca urmare, băiatul la indicația mamei, s-a trezit brusc să-i ofere lui Alin acceptul de a intra în casa lui. Cam târziu însă, ingratitudinea și interzicerea drepturilor au fost deja comise. Schimbarea yalei, refuzul deschiderii ușii ce a necesitat intervenția poliției de 2 ori, agresarea lui Alin Oprea în propriul domiciliu, violare de domiciliu de către persoane străine și fără drept asupra domiciliului. Alin nu are de ce să se întoarcă la acel domiciliu acum, aceasta prezentând numeroase riscuri personale și juridice. Alin trebuie să stea cât mai departe de membri Clanului Interlop Uță, pentru a-și menține avantajele de ordin juridic , pentru că ceilalți, vor folosi toate tertipurile mafiote de a-l atrage pe Alin într-o situație defavorabilă lui.

  • corina Leahu

   corina Leahu

   Acum 2 luni

   E nasol sa mi dea copilul MEU dreptul de a intra in casa MEA, asta dupa ce a schimbat incuietoarea MEA. Oare nu l as papa cu fulgi cu tot?Sunt un parinte bun, am un copil extraordinar cu care sunt prietena DAR ea stie ca exista o limita peste care nu as trece si oricat de copil mi ar fi, i as pune in brate bocceluta cu un schimb doar, ca sunt omenoasa, si out! Sa se descurce daca nu apreciaza ce are, poate va avea mai mult prin propriile forte( asa au impresia unii tìneri) si eu stau in calea fericirii ei.

  • Ionel Felezeu

   Ionel Felezeu

   Acum 2 luni

   Din Buzău. Dar au migrat la București. Că să-l sugă pe Alin.

  • Rebelle Toujours

   Rebelle Toujours

   Acum 2 luni

   Acest clan UTA , este din Buzău sau din București ?

 20. ana popa

  ana popa

  Acum 2 luni

  Imi este mila de omul asta. A muncit o viata intreaga pentru 3 paraziti. Ce credul a fost o viata intreaga. Femeia aia nu merita nici un scuipat.

 21. Ali cris

  Ali cris

  Acum 2 luni

  Na clar ....copii stiu ca vei lua tu partea ta sa fi fericit cu iubita acolo este jalea 😀 partajul..... Dar fiecare să muncească să adune pentru el ce vrea si cat vrea în viață. Liber la muncă copii!!!!

  • Ali cris

   Ali cris

   Acum 2 luni

   @corina Leahu Sa fie sănătos , să fie fericit de acum încolo.

  • corina Leahu

   corina Leahu

   Acum 2 luni

   Si daca are o iubita cu care va cheltui banii, va cheltui partea lui dupa un partaj iar " harnica" lui fosta sotie va trai bine din particica ei, destul de mare pt cat a produs , a obosit telefoanele cu barbatii doar

 22. Lidia Arte

  Lidia Arte

  Acum 2 luni

  Tu ii ierti?🤯 de pe ce planeta vine omul asta de inca nu realizeaza nimic..e fix,paine pentru dintii lui capatos😅

  • andruusk

   andruusk

   Acum 2 luni

   @Lidia Arte cred ca sunteti soția sub acoperire😀😀😀😀

  • ro man

   ro man

   Acum 2 luni

   E bine ca expune public o asa durere... si pentru bani o face dar si ca o eliberare. Eu as fi facut la fel

  • Lidia Arte

   Lidia Arte

   Acum 2 luni

   @Bart Simpson e modul tau de a vedea lucrurile..dar eu cred ca la kapatos nu isi castiga demnitatea,ci si-o pierde..prin simplul fapt ca el ia bani ca sa isi spele rufele murdare la el..dar daca el crede ca se merita..asta ii spunea si fata lui cand a intervenit..dar a fost facuta in toate felurile de toti,pentru ca el le-a permis asta,nu stiu daca esti parinte,ca gandirea si parerile fiecaruia depind mult de ce statut ai si la ce faza a vietii esti..

  • Bart Simpson

   Bart Simpson

   Acum 2 luni

   @Lidia Arte , oricum vor merge la tribunal şi vor impãrți ce au de impãrțit. Dar ideea este cã oameni deschişi, frumoşi şi talentați nu meritã cãlcați in picioare. Au şi ei demnitatea lor.

  • Lidia Arte

   Lidia Arte

   Acum 2 luni

   @Bart Simpson oamenii normali cum spui tu,au opinii diferite si trebuie respectati..nu esti credibil cand folosesti cuvinte jignitoare la adresa cuiva..sunt problemelor lor de familie,cu copii crescuti de ambii parinti,intelesi de comun acord cum si-au derogat rolurile..dar nu la tribunal se rezolva un divort?atunci sa le desfiintam si sa se ocupe kapatos de rufele murdare ale familiilor care se despart..e vorba de un concept general,nu conteaza cine sunt personajele..dar cand esti partinitor,nu ai cum sa gandesti corect..si tu esti..e problema ta,dar respecta-i si pe cei care gandesc altfel ca tine,ca asa nasc dictaturile..cand gandim toti la fel..

următor